amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Khamis, 7 Januari 2010

Tasek kEnyir berasap!!

korang pernah pegi Kenyir,Terengganu tak?? gmbar ni mase aku ngn skuad komstar bercuti akhir thun..huhu.. kitorang pegi kenyir,dekat2 je coz mase tu takley pegi jauh2 sbb tengah melanda gelombang H1N1 besar besaran....hua nk pegi cameron highland ker.. sabah kerr.. xder rezeki lar plak.. ag bes lau luar negare je.. xkesah negare jiran sal bley mlancong..huhu REDAH jer..
ske merokok??? nafas berbau?? mau hilangkan?? tips menghilangkn nafas yg berbau kepada perokok skalian.. ngangekn mulut dan perahkn limau nipis atau kasturi ke dalam mulut.. telan hingga ke tekak.. buat 2 kali shari slame sminggu akn berkesan.. kedua, campurkan telor mentah dlm 1 cawan dan campurkan dengan garam 1 sudu, letak susu basi 3 sudu, dan sdikit perase sirap pastu minum.. lam 2 minit je hasilnye berjaye tetapi ade sdikit kesan smpingan iaitu bau mulut anda akan berbau sperti bangkai panda yg berulat,bernanah,berkulat..dan yg baiknye,dari jauh mulut anda cuma akn berbau seperti stoking yg berpeluh lg x basuh sminggu.. huhu,, sebarang problem kne tanggung sendiri.

Sabtu, 2 Januari 2010

AKU NAK JADI GENGSTER 2010!

HaPpY nEw YeAr!! Sempena tahun baru nie,aku nk capai satu matlamat... aku nk jdik popular kt skolah aku... huhu..azam dah lama..tapi bkn senang.. ader byk saingan... tapi sokey aku ader lagi byk mase... huh.. nk kate aku bdk sukan?? hem xder sukan aku ley maen.. lau bdk teater...? gagap atas pentas... hem nampaknye kne jdik gengster skolah jlarr.. wawa.. kene mintak jdik bwh naungan senior sbb masih junior lagii.. huhu cdey tapi tak kesah sbb yg senior pon macam kura2.. dah la lembab, lembik laq tu.. haha sedapnye kutuk.. xper,lam blog je ckp camni.. dpan2 tabik hormat lagi.. tggu lagi wape thun baru ley jdik senior pahtu bine empire.. wat istana.. jajah klas2 len,.. haha.. sblum tu perlu tbuhkn team.. 2 3 org pon dh cukup..huhu.. ley letak glaran yakuza o mafia jerr.. nggeee... tapi yg menjadi halangan tu aku ni pengawas skolah.. adoyai takkn nak letak jawatan kot... bes jdik pengwas nie.. ley lari mase ade spotcheck,roadblock.. mse phimpunan ley sembang2.. huhu.. yg tak besnye bile kne blebel xbenti2 dari head boy skolah atau guru pgws sbb tak buat keje.. huhu tunggu mase jer nk kne sound cam lam satu rancangan tu.. "You FIRED!!!".. Huhu.. lari sal ni,ader jugak satu lagi mende tak bes.. ader cikgu yg dah dilantik jdi tukang gunting rambut... adoyai lau kerat sket2 bley trime ni lau tkne tangkap abes botak kpale.. gune mesin haircut trus... lau dh botak seksa jwbnye... xley kluar umah sbulan malu punyer hal lar.. pendek dari mawi lagi..huhu.. stakat ni tak kne lagi sbb usaha melarikan diri slalu berjaye..huahua.. gudluck for myself n HaPpy nEw YeAr u all...

Jumaat, 1 Januari 2010

Aku Baru Buat BloG??

wazzup... Aku nk intro dulu..hehe..Ini Amer Azlan punyer Blog.. aku cni tak utamakan bisnes tapi pentingkn sembang borak yg kosong sal idop aku yg tak brape nk panjang atau lebar. aku bukan nk mempebesar cerita tapi nk buat hati yg kecut nie jdik sjuk ngn citer2 epy.. pe aku mengarot niee.. adoyai. aku beragama Islam dan berbangse melayu campor jawa sket..huh nasib baek takder campur bangla.. aku ni budak sekolah menengah jer.. tapi berlagak cam dewase dh..huhu.. takley kate ape dah sbb tu emang cara aku dah.. aku budak SMK Kompleks Seberang Takir atau Komstar panggilan glamour..huhu.. form wape tak perlu kasi tau sbb tak penting.. huhu.. Komstar tu skolah seberang sungai kat area KT.. huhu..aku dari form 1 smpai sekarang masih study kt situ.. kadang2 jer staDo.. tapi Happy go Lucky jer skolah kat situ.. rmai kenkawan aku yg cam giler2 bangang.. aku pon tgolong jugak lar lau tak silap. kwn aku,lau laki2 ade yg anti prempuan.. ader yg playboy, separuh bapok.. tapi aku normal je cam laki2 laen..huhu. lau yg prmpuan,jenis gedik pon ader.. tomboy pon ader.. mcm2 ada.... kalau dalam kelas aktiviti aku dpenuhi ngn borak.. borak ngn member tak kire mase..korang jgn ingt borak aku tu mmbuang mse taw.. lau aku ngn member2 aku borak jauh pegi.. ader smpai London,ader smpai Hollywood, hong kong..huhu tpi time blajar tu blajar lar..insaf jap.. papepon aku bkn kaki buli,kaki bulu,kaki botol,kaki botol susu, juge bkn kaki bola boling sbb gune tangan jerr.. pandai x aku buat lawak x jadik?? huahua.. aku ni kaki mancing... bkn mancing ikan tapi mancing aweks.. wawa gurauan jer.. bdk skolah rendah cam aku tak tau ape itu aweks atau cinte ar snang ckp.. aku cume tau maen.. jgn fkir laen laq,,huhu.. maen masak2.. maen kawen2.. maen dam ular.. hahaha..
Terdapat ralat dalam alat ini