amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Selasa, 31 Ogos 2010

Dave Days

Kalau korang ada mase lapang yang ase nk buat aktiviti takde faedah korang ley luang dengan
layan laman web video popular iaitu Youtube.com. korang dah bosan dengan video yang selalu korang tengok? cuba layan video atau listen Dave Days mp3's.. see his parody videos..
Dave Days
2 Girls 1 Cup,7 Things,8 Years Apart,Burnin’ Up Miley,
Chocolate Rain,Get Out Of My Head Miley,If I Were A Girl,I'm Just A Baby,
I Got A Crush On Hilary Clinton,Lollipop,Love Story,Miley I Can’t Wait To See You,
No One (Alicia Keys Rock Remix),Pervert and more..

Sabtu, 28 Ogos 2010

Slot Kemerdekaan

Ni semua antara gambar kelas2 at Komstar termasuk kelas aku sendiri. Semangat tu beb nak merdeka tapi
time exam hampeh blake sampai ada sekolah pun tak hadir,exam punye pasal. Pertandingan ni diadakan di sekolah kami.
Setiap kelas mewakili satu pasukan. Tema kemerdekaan juga dicampur aduk gak sket dengan tema Hari Raya Puasa coz alang2 dah dekat nak
raya kan. Ini bertujuan untuk memeriahkan lagi sambutan hari kemerdekaan pada tahun ni selain memupuk semangat
'Kibarkan Gemilang' di setiap hati pelajar SMK Kompleks Seberang Takir. Yang menjadi johan lam pertandingan ni hadiahnye
takde la lumayan sangat tapi ego je lebih nak menang.. Nak bangga diri kot. Alar biasa la sifat natural humanity da kan.
- Semangat kemerdekaan perlu dipupuk di hati rakyat Malaysia tak kira tua muda,miskin kaya,bertujuan menghargai jasa2 para tokoh
negara kita yg telah menyumbang seribu bakti untuk memerdekakan negara Malaysia dari jajahan luar.
Kibarkan gemilang,semarakkan Kemerdekaan (Selamat menyambut kemerdekaan Malaysia)
Terdapat ralat dalam alat ini