amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Ahad, 31 Oktober 2010

Surat untuk Kawan Sedunia

Assalamualaikum,Hello.... :)
Rasa janggal sikit tulis surat ni coz tulis kat korang,para sahabat, pembaca and zaman lapok buat surat2 cenggini tapi tak kisah pun.. Peduli ape kan? Awak dah beli baju baru ke belum? kuih buat ke beli tahun ni?Saya nak mintak maaf banyak2 ok coz selalu buat awk marah, terkilan.. atau apa saje yang patot dimintak maaf. dari kuku kaki yang ade sisa2 bakteria cam kudis ke,bernanah ke, taek kuku ke..huhu.. sampai hujung rambut kepala. Tupon kalau tak botak la. ley tak awk maafkan sy? janganla sombong gitu.. malu sy ni awk buat.. sy habes skema da ni karang surat cenggini..haha.. Tapi takpe coz realiti i no way la jadi cenggini. lau jadi pun pe salahnye op? dan mase tu erm bla..bla..bla.. (sebenarnye tak tau nak tanye ape..hehehe) Sempena hari yang bermakne ni, sy bagi awk satu hadiah special okey? awk nak ape bagitau jewp.. tapi tak lebih dari RM10 tau.. haha. Ok lah sampai sini je nak karang surat ni. Ape2 pun Selamat Menyambut Hari Berkawan Sedunia.. Semoga kekal sampai bile2 erk.. abaikan istilah kawan biar seribu sebab awk kena kawan sy sorang jep..haha.. Gud luck exam lam hidup taw. :p
*buat surat ni tuk korang para sahabat aku, yang bakal jadi sahabat aku.. haphap epy slalu..
*dipetik dan di edit dari surat kawan kepada kawan aku.. trimas engko... tak payah susah2 aku nak buat ayat.. :P
Terdapat ralat dalam alat ini