amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

IG photography

-Click on the pictures to see more bigger than this-
INI eksperimen aku. aku buat untuk suka-suka sahaja. tak suka korang blah. :)
This is for fun only ya. enjoy!











my pic for the rest of my life


korang dah lalu sini so korang kena tengok jelar. (layan)

Header blog aku dari awal sampai skang. For fun only ~
-Click on the pictures to see more bigger than this-
-Click on the pictures to see more bigger than this-
This is for fun only ya. enjoy!



Terdapat ralat dalam alat ini