amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Tentang saya

Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

Azlan Selamat          - my father
Latifah Mohamad      - my luvly mother
Nurhani Azlan           - my sister
Abdullah Afiq Azlan  - my brother
Abdullah Amir Azlan - me!!
Abdullah Alif Azlan   - my little brother



 - Stay at Gong Badak,Kuala Terengganu,Terengganu Darul Iman.
- Sekolah -    Sekolah kebangsaan Gong Badak
                    Sekolah kebangsaan Kompleks Seberang Takir
                    Sekolah Menengah Kebangsaan Kompleks Seberang Takir


ciri-ciri encik Amer Azlan


-berkaca mata tapi kadang2 jew control macho la katakan taknak pakai cermin mata,sampai jalan pun kadang2 terlanggar tiang
-tidak meminati makanan2 yang agak pedas. kalau dia jumpa makanan pedas, dia akan berkata, "lidah sy manjew!,tak boleh diseksa!"
-lepas tidur tak pernah nak kemas katil.
-suka mandi banyak kali sampai bil air naek baru henti tabiat tu.. 
-selalu amalkan amalan "earth hour" tapi tak amalkan amalan hidup sihat.
-suka lepak,suka cover best student depan cikgu kat sekolah tapi dalam exam hampeh!
-suka sangat maen sms. tak boleh diubati. 
-suka berdrama cam lam tv nak2 time sembang ade ar nak berdialog skema.yeapi
-suka kawan perempuan yang sentiasa ceria,happy dan sama waktu dengannye.
-sekarang aktif dengan laman web sosial iaitu Facebook.
-suka pakaian ketat2, seluar ketat2.hehe.
-boleh tidur lama dalam separuh hari. (special effect)
-ayat yang dia suka sebut adalah "sayang papa.sayang mama".hahaha


Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini