amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Album Amer

Album Komstar
-Tekan kat gambar nak tengok lagi besar -
CONTACT AKU KAT FACEBOOK KALAU NAK GAMBAR KELAS TAHUNAN KORANG
Badan Pengawas Komstar 2010
                                                               AJK Editor Majalah





GAMBAR KELAS ting.4 2010 KOMSTAR
4 Arif
-Tekan kat gambar nak tengok lagi besar -
4 Bestari
-Tekan kat gambar nak tengok lagi besar -
4 Cendekiawan
-Tekan kat gambar nak tengok lagi besar -
AJK Kadet Remaja Sekolah 2010

Gambar kelas laen2.. (yang diminta shj)
Tekan gambar nak tengok lagi besar
2 ARIF 2010
Tekan gambar nak tengok lagi besar
3 Arif 2010




Terdapat ralat dalam alat ini