amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Ahad, 5 Disember 2010

Lawan Fighter India macam gi perang

Nak Kongsi - Assalamualaikum korang.. terlebih dahulu aku nak ucap sorry kat korang sebab lama aku tak update blog ni,bukan tak penting tapi masalah teknikal berhadapan dengan diriku. hadow..
OK.. Baru2 ni aku baru je balik dari Kejohanan Taekwondo Jemputan Hulu Selangor kali ke 2. Aku selitkan cerita ni dalam blog ni sebab bagi aku sangat menarik( tak mana pun tapi nak update punya pasal) huhu. Aku intro dulu post kali ni, Okey first nak bagitau semasa dalam perjalanan paling menyeksa tuk diriku. saket pinggang dibuatnye. sejuk ketar tak terkata. tapi apa nak buat, lagipun menda yang dah berlalu. aku plak pakai kasut kakak ku yang agak ketat.hihi. dan tak kena masa kaki ku sakit2 je sebab baru je baik selepas mengurut. kecoh betul.
Aku sekarang dah kategori tuutt mengikut berat kilogram aku iaitu tuutt. Tajuk yang aku siar tu tak dapat la aku nak terang dengan lebih detail tapi masa kat tournament taekwondo tu, first round aku sparring berlawan dengan warga india yang jauh lebih pendek dariku, tipu je. dia tinggi sangat cam girafah. nak tengok kepala dia pun aku kena dongak. aku menganga due tika saat. terkejut pun ade tapi dah last minute kat gelangang tu baru aku prasan dengan mamat tu so dah takde guna aku terpaksa lawan. tak logik betul mamat tu sama weight dengan aku adoyai. masa lawan, kitowang berbalas kick, dia sepak aku, aku sepak dye cam orang takde pasaan cewah. dia asyik nak sepak kepala aku,mentang2 aku tak sampai. zuss shortcut citer....,pape hal aku menang sebab kepakaran skill aku. (hadow nak bagitau gak tu.)berlagak kejap.haha. second round aku menang lawan china punya olang. last aku lawan fighter kelab sendiri punya tapi aku gugur. tak kesah sebab tetap dapat memikul pingat perak. bersyukur terhadap illahi sebab jauhkan aku dari bencana masa tournament tu. alhamdulillah.insaf... Aku special kan sal citer mamat india tu sebab dia la buat aku seksa sepanjang hari sebab dia dah sepak sesuatu yang amat berharga terhadap diriku.huhuhu saket wooo. n nak bagitau jugak dia tak puas hati dengan aku tak tau ape sebab siap tepis tangan aku masa nak salam. ko apehal?huhu ape salah aku? ko yang sepak aku punye tuutt ..huhu. Aku mintak maaf korang sebab takde gambar mamat india tu yang lawan dengan aku tapi letak la sedikit kurang gambar aku and kenkawan kat sana erk. :p thanx kenkawan yang support aku. selipar aku hilang...huhuhu.epy time~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini