amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Sabtu, 2 Januari 2010

AKU NAK JADI GENGSTER 2010!

HaPpY nEw YeAr!! Sempena tahun baru nie,aku nk capai satu matlamat... aku nk jdik popular kt skolah aku... huhu..azam dah lama..tapi bkn senang.. ader byk saingan... tapi sokey aku ader lagi byk mase... huh.. nk kate aku bdk sukan?? hem xder sukan aku ley maen.. lau bdk teater...? gagap atas pentas... hem nampaknye kne jdik gengster skolah jlarr.. wawa.. kene mintak jdik bwh naungan senior sbb masih junior lagii.. huhu cdey tapi tak kesah sbb yg senior pon macam kura2.. dah la lembab, lembik laq tu.. haha sedapnye kutuk.. xper,lam blog je ckp camni.. dpan2 tabik hormat lagi.. tggu lagi wape thun baru ley jdik senior pahtu bine empire.. wat istana.. jajah klas2 len,.. haha.. sblum tu perlu tbuhkn team.. 2 3 org pon dh cukup..huhu.. ley letak glaran yakuza o mafia jerr.. nggeee... tapi yg menjadi halangan tu aku ni pengawas skolah.. adoyai takkn nak letak jawatan kot... bes jdik pengwas nie.. ley lari mase ade spotcheck,roadblock.. mse phimpunan ley sembang2.. huhu.. yg tak besnye bile kne blebel xbenti2 dari head boy skolah atau guru pgws sbb tak buat keje.. huhu tunggu mase jer nk kne sound cam lam satu rancangan tu.. "You FIRED!!!".. Huhu.. lari sal ni,ader jugak satu lagi mende tak bes.. ader cikgu yg dah dilantik jdi tukang gunting rambut... adoyai lau kerat sket2 bley trime ni lau tkne tangkap abes botak kpale.. gune mesin haircut trus... lau dh botak seksa jwbnye... xley kluar umah sbulan malu punyer hal lar.. pendek dari mawi lagi..huhu.. stakat ni tak kne lagi sbb usaha melarikan diri slalu berjaye..huahua.. gudluck for myself n HaPpy nEw YeAr u all...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini