amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Jumaat, 1 Januari 2010

Aku Baru Buat BloG??

wazzup... Aku nk intro dulu..hehe..Ini Amer Azlan punyer Blog.. aku cni tak utamakan bisnes tapi pentingkn sembang borak yg kosong sal idop aku yg tak brape nk panjang atau lebar. aku bukan nk mempebesar cerita tapi nk buat hati yg kecut nie jdik sjuk ngn citer2 epy.. pe aku mengarot niee.. adoyai. aku beragama Islam dan berbangse melayu campor jawa sket..huh nasib baek takder campur bangla.. aku ni budak sekolah menengah jer.. tapi berlagak cam dewase dh..huhu.. takley kate ape dah sbb tu emang cara aku dah.. aku budak SMK Kompleks Seberang Takir atau Komstar panggilan glamour..huhu.. form wape tak perlu kasi tau sbb tak penting.. huhu.. Komstar tu skolah seberang sungai kat area KT.. huhu..aku dari form 1 smpai sekarang masih study kt situ.. kadang2 jer staDo.. tapi Happy go Lucky jer skolah kat situ.. rmai kenkawan aku yg cam giler2 bangang.. aku pon tgolong jugak lar lau tak silap. kwn aku,lau laki2 ade yg anti prempuan.. ader yg playboy, separuh bapok.. tapi aku normal je cam laki2 laen..huhu. lau yg prmpuan,jenis gedik pon ader.. tomboy pon ader.. mcm2 ada.... kalau dalam kelas aktiviti aku dpenuhi ngn borak.. borak ngn member tak kire mase..korang jgn ingt borak aku tu mmbuang mse taw.. lau aku ngn member2 aku borak jauh pegi.. ader smpai London,ader smpai Hollywood, hong kong..huhu tpi time blajar tu blajar lar..insaf jap.. papepon aku bkn kaki buli,kaki bulu,kaki botol,kaki botol susu, juge bkn kaki bola boling sbb gune tangan jerr.. pandai x aku buat lawak x jadik?? huahua.. aku ni kaki mancing... bkn mancing ikan tapi mancing aweks.. wawa gurauan jer.. bdk skolah rendah cam aku tak tau ape itu aweks atau cinte ar snang ckp.. aku cume tau maen.. jgn fkir laen laq,,huhu.. maen masak2.. maen kawen2.. maen dam ular.. hahaha..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini