amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Jumaat, 4 Jun 2010

nASihat dari pakcik Arif Hanafi...

Nasihat pertama :
korang... jiwa korang kosong x?? lau ya,korang jgn bunuh diri sbb byk lagi korang boleh buat lam dunia nie taw.. korang bosan naek basikal tayar 3,try tayar 4... korang kn biase dengar Hidup ini hanya skali... korang nk enjoy boleyh.. tapi tolong ingt dunie n tuhan.. korang jangan tlalu enjoy sampai terpesong... syaitan x pernah putus asa merasuk umat manusie.. stop!! haha dari nasihat ke ajaran agama laq... nk bagitau aku ni bukan la baek cm korang tapi gitu la hakikatnye aku nk citer.. korang pkir la sdiri cam nabil duk ulang ayat 2 sampai aku naek dahaga kbosanan.... hidop biar enjoy tapi jgn lelebih taw... chaiyok!
Nasihat kedua :
Korang keje x lagi? korang nk maju x? korang faham x erti 1 malaysia? hidup bmuafakat? korang kne bykkan perasaan yg positif.. tabah bile bdepan dugaan.. lau korang jatouh, bangkit gune tangga.. tangga yg dmaksudkan ialah kerjasama sesama insan.. tak kire kawan,rakan,spejuangan,, haha.. APe yg penting?? TEAMWORK.. KEJESAME... tu je korang plukan... beres??i taknak bdepan dengan soseh yg panjang bab ayat gua pon becelaru ck korang ckp gk.. kalau korang boleyh bertindak sowg siri,itu bagus... perfect... tapi lau dah genetic ko tu lembab,(sori tkasar) korang kne la call somebody... call Bersamamu kew.. "HULURKAN TANGAN,RINGANKAN BEBAN... jangan hulurkan tangan,bagi selipar jepun plak... eh slipar Crocs..hehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini