amer1!!

amer1!!
Foto saya
Aku budak skulah rendah.. huhu prasan je tue.. tak caye?? cube korang tanye ape itu cinta?? jwpan aku urmm satu belon bentuk hati yg berisi air.. haha..aku ske ape sje yg meng-epykn diri aku... xkire ngumpat owg ker, kianat ke,mncuri ker.. pape sje yg bley buat aku ase bebas.. tapi contoh2 tu aku ckp je.. takkan buat pon.huhu.. stiap ari aku bangun pg ngadap cermin aku tringat david beckham.. korang tau tak knapa?? aku tak kate pon aku cam beliau tapi hard to say ar,,,heheh. ramai orang emang tak puas ati ngan aku! diorang kate aku ni ade pnyakit sebab aku terlalu baek.. aku taktau nak buat camner... sebab ianye dari aku lahir dah emang gitu.. sejak azali... mungkin dah kturunan kowt. huhu.

fooollower

Khamis, 10 Jun 2010

sPeech choir dapat tempat yg ke 3

Lama punye lama berkurun we all berlatih speech choir nie.. pelbagai usaha SMK Kompleks Seberang Takir tunjukkan untuk mencapai matlamat mendapat kejuaraan KTU dalam pertandingan ni.. we all telah jadi tuan rumah dalam pertandingan nie. skolah siap panggil jurulatih luar berbayaruntuk melatih we all tetapi rezeki takder.. tetap bersyukur terlebih dahulu kepada yang Maha Esa kerana mengurniakan kami tempat ke 3 dalam pertandingan ni..
Slot best memang ader sepanjang sesi berlatih speech choir tapi banyak jugak kenangan pahit campur cuka..ponteng kelas menjadi perkara biasa.. alasan memang gune speech choir ni jelar tak abes2.. semue cikgu we all naek angin tapi we all ade kuasa kbenaran pengetua... love u en.ZaMLi... hehe.. semase sesi berlatih,memang banyak duk lepak sembang2 angin dalam dewan.. ape yang bes tak payah masok kelas seharian tapi situasi tu lar bakal merosotkan lagi prestasi kkurikulum kami. camner pun we all duk asyik dengan hidup slamber,baru happy... time exam dah dekat baru la kami nak insaf.. ish3.. camner la nak maju ke depan erk.. sembang sal speech choir nie,geram gak coz ader ahli yang memain.. tu lar yang menyebabkan kitowang tak juara.. siapa punye pasal takley nak bagitau.arap sedar2 la orang tu erk.. siape makan cili,die la yang rasa pedasnye..ahli jahat tu dah la prasan.. hemsem n lawo sangat la aku nie.. dah la tu gosip.. tergugat plak nanti iman aku.. hahaha.(prasan lagi). thanks gak kepada kenkawan aku yang banyak menberi sumbangan kat aku dari segi penjagaan emosi,dan ilmu tunjuk ajar speech choir nie.
Pape pun arap KOMSTAR ley maju ke depan lagi.. same2 kite menaikkan dan mengharumkan name skolah SMK Kompleks Seberang Takir,Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman... ---END---

2 ulasan:

  1. i would really appreciate it if you can tell me the name of one boy (he was in your team) in the first photo of this post. the one at the left-front. thank you.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini